top of page
Moments By Hester - Personal branding shoot Bubbly Work-39.jpg
“A bubbly personality:
“a person full of cheerfull high spirits”
“Een vrolijke, opgewekte persoonlijkheid”

Loopbaancoach Corinne

  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel
  • Facebook - grijze cirkel
About me

Hoi! Ik ben Corinne en de enthousiaste loopbaancoach, HR adviseur en schrijver van het boek Kom tot bloei, jij, je werk en God. 

Mijn hart gaat sneller kloppen van mensen helpen aan een baan die echt past bij hen. Werk vinden waardoor je tot bloei komt!

In mijn werk heb ik geleerd dat een van mijn krachten creativiteit is. Ik zie altijd kansen en mogelijkheden. En verander graag wat vast is gelopen. Deze sterke kanten helpen mij jou te helpen als jouw persoonlijke loopbaancoach.

In mijn eigen carriere en als HR adviseur heb ik al heel wat dingen mee mogen maken. Daar lees je ook over in mijn boek. Elk hoofdstuk begint met een verhaal uit mijn werkende leven. 

Ik help je door mijn expertise. Ik geniet ervan wanneer anderen groeien. En dat doe ik dan ook het liefst in een loopbaancoachtraject. Door vragen stellen en goed luisteren geef ik jou ruimte voor jouw ontdekkingstocht naar een loopbaan die beter bij je past. 

In onze afspraken geef jij je werk en ontwikkeling prioriteit. En daar gaat het mij om, jouw ontwikkeling! Je talenten ontdekken en telkens kleine of grote stappen zetten op weg naar een succesvolle carrière.

In elk seizoen van je loopbaan.  

Het lijkt mij fantastisch om je te ontmoeten. En samen het spannende avontuur, zoeken naar werk dat bij jou past, aan te gaan!

Are you ready? Ik hoor graag van je. 

Veel liefs,

Op zoek naar een christelijke loopbaancoach? Lees hier meer:

Corinne

bottom of page