Moments By Hester - Personal branding shoot Bubbly Work-39.jpg
“A bubbly personality:
“a person full of cheerfull high spirits”
“Een vrolijke, opgewekte persoonlijkheid”

Loopbaancoach Corinne

  • LinkedIn - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel
  • Facebook - grijze cirkel
 

Hoi! Ik ben Corinne en de enthousiaste loopbaancoach, HR adviseur en schrijver van het boek Kom tot bloei, jij, je werk en God. 

Mijn hart gaat sneller kloppen van mensen helpen aan een baan die echt past bij hen. Werk vinden waardoor je tot bloei komt!

In mijn werk heb ik geleerd dat een van mijn krachten creativiteit is. Ik zie altijd kansen en mogelijkheden. En verander graag wat vast is gelopen. Deze sterke kanten helpen mij jou te helpen als jouw persoonlijke loopbaancoach.

In mijn eigen carriere en als HR adviseur heb ik al heel wat dingen mee mogen maken. Daar lees je ook over in mijn boek. Elk hoofdstuk begint met een verhaal uit mijn werkende leven. 

Ik help je door mijn expertise. Ik geniet ervan wanneer anderen groeien. En dat doe ik dan ook het liefst in een loopbaancoachtraject. Door vragen stellen en goed luisteren geef ik jou ruimte voor jouw ontdekkingstocht naar een loopbaan die beter bij je past. 

In onze afspraken geef jij je werk en ontwikkeling prioriteit. En daar gaat het mij om, jouw ontwikkeling! Je talenten ontdekken en telkens kleine of grote stappen zetten op weg naar een succesvolle carrière.

In elk seizoen van je loopbaan.  

Het lijkt mij fantastisch om je te ontmoeten. En samen het spannende avontuur, zoeken naar werk dat bij jou past, aan te gaan!

Are you ready? Ik hoor graag van je. 
 

Veel liefs,

Corinne

Get to know me

Moments By Hester - Personal branding shoot Bubbly Work-9.jpg
  1. Biertje drinken en breien? Jep! Ik ben een crea bea, maar dan wel een hippe

  2. Ik rijd motor, met mijn vriend Frank

  3. Ik ben een beetje een crazy catlady, je vind mijn kat Missy op mijn site

  4. Geen ochtendmens en erg gehecht aan mijn 3 kopjes koffie per dag

  5. Ik krijg energie van verbinding met mensen en live gesprekken. Ik houd er van wanneer er ruimte is voor het persoonlijke, dat jij jezelf kunt zijn in de gesprekken.