About 

 

 

Hey jij! Leuk dat je even komt kijken wie ik ben!

Ik ben Corinne Starreveld, 27 jaar, creatief en ondernemend en gek op paarden. Ik kwam terug naar de Veluwe voor een gezellig huisje. En geniet daar nu regelmatig met vriendinnen op mijn dakterras. Heerlijk!

Naast loopbaancoach werk ik als HR adviseur (Human Resources Management / Personeelszaken) voor kerken. Een leuk vak waardoor ik veel dominees spreek. En aan de andere kant van sollicitatietafels zit.

 

Funfacts about me:

 

  • 100% Geen ochtendmens!

  • Gek op persoonlijke ontwikkeling en koffie

  • Vrolijke optimist, tegelijk soms scherp

  • Zachte stem, maar presenteert graag

  • Had als student een eigen paard


 

Vrolijke groetjes, Corinne

 

“A bubbly personality: “a person full of cheerfull high spirits”

“Een vrolijke, opgewekte persoonlijkheid”

Verlangen

BubblyWork is ontstaan uit mijn verlangen om vrouwen te helpen om werk een fijne plek te geven in hun eigen leven. Want vrouwen zijn weergaloos! Zij hebben een waardevolle inbreng. Ook voor de economie en de wereld! 

Jezus liefde

Ik droom van een wereld waar vrouwen plezier hebben in werken. Dat zij geïnspireerd en met de liefde van Jezus. aanwezig zijn in bedrijven, scholen en ziekenhuizen. 

 

Uitdaging 

Tegelijk weet ik uit eigen ervaring dat werk een fijne plek geven in je leven best een uitdaging is. Het leven is druk en veeleisend! Jij hebt ambities en talenten, jij wilt van betekenis zijn, maar jij bent niet elke dag miss WonderWomen ...

Stappen

Daarom is het mijn missie om loopbaanstappen voor (jonge) vrouwen inzichtelijk te maken. En een platform te creëren waar zij cheerleaders vinden, die haar aanmoedigen. Zodat jij goede keuzes maakt. Mooi werk levert. Een werkplek vind waar jij jezelf kan zijn en je talenten inzet!

Hoe?

Ik schrijf blogs, post op Instagram, deel tips, geef coaching en biedt korte cursussen. Onder andere speciaal voor studenten die gaan solliciteren, maar ook voor vrouwen die aan de slag willen met een gelukkige loopbaan opbouwen. Zie ik jou snel? 

Volg mij op:

Stuur een mail naar corinne@bubblywork.nl

Corinne Starreveld

Loopbaancoach

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden

Bennekom

KVK 73173053

© 2019 by Bubblywork 

  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon