top of page

Lees de ervaringen van anderen met loopbaancoaching bij Bubblywork

Kirsten Pieterman

Onderwijsadviseur
Kirsten foto.jpeg

Ik ben met een loopbaantraject bij Corinne gestart omdat ik al een poos wist dat ik een andere baan wou hebben, maar er zelf niet uitkwam wat voor een baan. Nu ga ik over 2 weken met mijn nieuwe baan beginnen! Een baan waarvan ik niet wist dat die bestond, maar waar alle losse elementen die we tijdens het traject hebben geïdentificeerd in samenkomen. Iets waar ik super blij mee ben en ontzettend veel zin in heb! De eerste vacature waar ik echt blij van werd en in geloofde is mijn nieuwe baan geworden.

Review Isabelle.jpg
About me
Review Anna.jpg
IMG_9940.jpeg

Elze Toornstra

Ik merkte dat ik niet tot een juiste opleidingskeuze kon komen door mijn brede interesse. De gesprekken met Corinne en haar praktisch boek hebben mij heel goed geholpen in deze zoektocht. Met effectieve, korte oefeningen, kwam ik snel achter me diepe drijfveren. Ze hielden me een spiegel voor en hielpen me om mijn interesse, werkervaring en karaktereigenschappen in het juiste perspectief te zien. Ook de tips en het doorvragen van Corinne bracht me verder in dit proces.  Zo kon ik tot een weloverwogen keuze komen voor een opleiding die mij weer hele nieuwe carrière kansen kan geven. Ik ben heel dankbaar voor deze coaching en beveel Corinne en haar boek van harte aan! 

 
Review Frank.jpeg
Review Magdaleen.jpg
Leonore - HR -5.jpg

Leonore Vervoorn

Community bouwer

In de zoektocht naar een nieuwe uitdaging gingen de wildste plannen en ideeën ging door mijn hoofd. Corinne heeft mij in een korte tijd geholpen om mijn talenten, waarden en loopbaanankers scherp te krijgen. Samen hebben we mijn ideeën daaraan getoetst. Ik heb nu een afgewogen keuze kunnen maken over de richting die ik op wil met mijn loopbaan. Ik kan Corinne van harte aanbevelen als loopbaancoach!

bottom of page