top of page

LoopbaanBOOST

Een zet(je) de goede richting in...

MandyEisingFotografie-13_edited.png

De loopbaanBOOST bestaat uit een dagdeel intensieve loopbaancoaching (2,5 uur), helemaal gefocust op jouw loopbaanvraag. Exclusief het oriënterende gesprek van een uur.

Voor wie?

De loopbaanBOOST!  is er speciaal voor iedereen die wel een (klein) zetje in de goede richting kan gebruiken in zijn of haar carrière.

-              Leeftijd tussen de 25 en 45 jaar

-              Woonachtig in de buurt van Hengelo (OV) / Enschede of omgeving

-              Je hebt één concrete loopbaanvraag

Voorbeelden van loopbaanvragen die geschikt zijn:

-    Je vraagt je een tijd af of je jou talenten wel kwijt kan op je werk, je wil ontdekken wat jouw talenten zijn (en dan niet alleen maar een test doen)

-      Je speelt al een tijd met het idee een nieuwe opleiding of cursus te starten, maar twijfelt over welke opleiding. Of je twijfelt of de opleiding die je op het oog hebt wel de investering waard is.

-     Je ervaart al een tijd geen uitdaging meer in je werk, tegelijkertijd wil je niet perse weg bij je huidige werkgever. Wat kan je nog doen om in je huidige baan meer uitdaging te krijgen?

-     De werkdruk is al een tijd lang te hoog en te zwaar voor je. Misschien loop je wel op het randje van overspannenheid. Je zou graag eens met een professional kijken wat je zelf nu kan doen om de werkdruk te verminderen en weer meer grip te krijgen op je werk.

 

Er zijn nog veel meer voorbeelden, in eerste gesprek kunnen we het hier over hebben. Het gaat er vooral om dat je op een bepaald vlak vastloopt in je werk en dat je de motivatie hebt om daar verandering in te brengen. 

Herken jij je hierin?

Lees de ervaringen van anderen met loopbaancoaching bij Bubblywork

"De loopbaancoaching van Corinne is lekker praktisch. Zelf vond ik het ideaal om via haar er achter te komen wat bij mij zou passen en wat niet. Hierdoor filter je veel dingen uit en kom je op leuke resultaten. Door haar manier van vragen ga je zelf nadenken over dingen waar je normaal helemaal niet bij stilstaat en dat maakte het loopbaan traject nuttig."

Arjen Hoogendoorn

De loopbaanBOOST is er voor jou  ...​​​

Een loopbaancoachtraject is net wat te veel voor jou. Toch zou je graag eens met een loopbaancoach praten over jouw loopbaanvraag.

MandyEisingFotografie-28.JPG

Ontdek bijvoorbeeld
je talenten en of jouw werk echt bij jou past!

Wat zijn de kosten?

Omdat het aanbod net is gelanceerd betaal je tot en met 1 augustus 2023 slechts € 180

(in plaats van € 225). In het eerste gratis oriënterende gesprek bepaal ik of jouw vraag in aanmerking komt voor een loopbaanBOOST.

  ​​​​​

Waar spreken we af?

De coaching is op locatie, bij mijn kantoor aan huis. Ik werk vanuit Hengelo (OV).  

Geef je carrière een BOOST!

Aanmelden voor de loopbaanBOOST kan door een mail te sturen naar corinne@bubblywork.nl of vul hieronder het formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

MandyEisingFotografie-33.JPG
Contactformulier

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Afspraak
bottom of page