top of page

Loopbaancoaching

Vind werk dat past bij jou!

MandyEisingFotografie-25.JPG
Herken jij je hierin?

 "Nog nooit voelde een werkdag zo lang ... Verveeld staar ik na de lunch naar mijn laptop.  Weer dwaal ik af op mijn werk. Dit voelt niet goed. Ik doe werk waar ik geen motivatie voor heb"

 "Rennen, hollen en vliegen ... Het is al 12 uur en ik heb mijn eerste kop koffie nog niet op. Mijn mailbox ontploft. Ik ben gestresst! Kan dit niet anders? Moet ik nieuw werk zoeken?"

"Uren had ik gestoken in de voorbereiding op dit gesprek met mijn leidinggevende om die nieuwe functie krijgen in het bedrijf. Maar ik ben teleurgesteld, ik krijg de baan niet. Ik zit vast in mijn ontwikkeling. Wat kan ik nog doen?"

"Sollicitatie 385 ... en weer afgewezen! Ik weet niet meer waar het aan ligt en heb de moed en energie niet meer om opnieuw te solliciteren."

"Er zijn zoveel opleidingen. En ik heb al wel een en ander gedaan.

Welke opleiding of cursus helpt mij bij mijn volgende stap?"

Lees de ervaringen van anderen met loopbaancoaching bij Bubblywork

Kirsten Pieterman

Loopbaantraject 
Kirsten foto.jpeg

Ik ben met een loopbaantraject bij Corinne gestart omdat ik al een poos wist dat ik een andere baan wou hebben, maar er zelf niet uitkwam wat voor een baan. Nu ga ik over 2 weken met mijn nieuwe baan beginnen! Een baan waarvan ik niet wist dat die bestond, maar waar alle losse elementen die we tijdens het traject hebben geïdentificeerd in samenkomen. Iets waar ik super blij mee ben en ontzettend veel zin in heb! De eerste vacature waar ik echt blij van werd en in geloofde is mijn nieuwe baan geworden.

Leonore - HR -5.jpg

Leonore Vervoorn

Loopbaantraject 

In de zoektocht naar een nieuwe uitdaging gingen de wildste plannen en ideeën ging door mijn hoofd. Corinne heeft mij in een korte tijd geholpen om mijn talenten, waarden en loopbaanankers scherp te krijgen. Samen hebben we mijn ideeën daaraan getoetst. Ik heb nu een afgewogen keuze kunnen maken over de richting die ik op wil met mijn loopbaan. Ik kan Corinne van harte aanbevelen als loopbaancoach!

Een loopbaantraject is wat voor jou als ...​​​

 • Je met professionele begeleiding wilt werken
  aan de toekomst van jouw carrière en werkgeluk!

 • Je weer met plezier naar je werk wilt!

 • Je er klaar voor bent om deze ontdekkingstocht aan te gaan!

 

Op het einde van het loopbaantraject voel jij je weer zelfverzekerd. Klaar om vol zelfvertrouwen de arbeidsmarkt te laten zien wat jij waard bent!​ Jouw ontwikkeling en werkplezier staan voorop.

MandyEisingFotografie-13.JPG

Ontdekkingstocht!

Ik zie een loopbaantraject als jouw ontdekkingstocht. Als loopbaancoach loop ik een eind met je mee.

 

Resultaten van een loopbaantraject zijn:

 • je weet wie je bent als mens, je kent je waarden en drijfveren.

 • je weet welke kwaliteiten en (kern)talenten jij hebt.

 • je hebt een scherpe focus voor je carrière en weet voor welke functie je wil gaan

 • je creëert een goede werk / privé balans voor jezelf.

 • je beschikt over een overtuigend C.V.

 • je voelt je zelfverzekerd over wat jij wil tijdens netwerken en in sollicitaties.

 • je maakt een weloverwogen studiekeuze.

 • je vindt een nieuwe, fantastische baan.

De werkwijze van Bubblywork
 

In een traject zitten de stappen: ​wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik. Deze stappen zijn de rode draad.​ Ook doen we verschillende loopbaantesten en loopbaanspellen. De spellen helpen je om weg te gaan achter je beeldscherm en Google met zijn 100.000 banenopties. Na elke afspraak krijg je opdrachten mee om aan te werken. Zo ga je doelmatig werken aan de toekomst van jouw carrière. Aan het einde van het traject ontvang je van mij een eindrapportage met de belangrijke inzichten, jouw kwaliteiten, uitdagingen en talenten en jouw beroepsperspectief. En maken we een overtuigend CV.

Wat kost een loopbaantraject?

1

Eerste gesprek

In het eerste oriënterende gesprek maken we kennis. En kijken we samen naar jouw loopbaanvraag. Na het gesprek is de keuze aan jou of je verder gaat met een loopbaantraject.

Gratis

2

Loopbaanboost

Een loopbaancoachsessie van 3 uur waarin we aan de slag gaan met jouw (praktische) loopbaanvraag. Geschikt voor bijvoorbeeld een studiekeuze of CV- coaching.

€ 240,-

(geen btw)

3

Loopbaantraject

Een loopbaantraject bestaat uit 6 afspraken van 1 uur en kwartier tot 1,5 uur. De meeste mensen halen hier de beste resultaten mee.

€ 720,-

(geen btw)

Moments By Hester - Personal branding shoot Bubbly Work-42.jpg

  ​​​​​

Waar spreken we af?

De coaching is op locatie,

bij mijn kantoor aan huis.

Ik werk vanuit Hengelo (OV).

Afspraken zijn op de

maandagmiddag, doordeweekse

avond of op de vrijdag.

Klaar om kennis te maken?

Benieuwd wat loopbaancoaching voor jou kan betekenen?  Wil je eerst kijken of het klikt? Mail naar corinne@bubblywork.nl of vul hieronder het formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Ik kijk er naar uit kennis te maken!

MandyEisingFotografie-33.JPG
Contactformulier

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Afspraak
bottom of page