Loopbaancoaching

Vind werk dat past bij jou!

Moments By Hester - Personal branding shoot Bubbly Work-57.jpg

Herken jij je hierin?

 "Nog nooit voelde een werkdag zo lang ... Verveeld staar ik na de lunch naar mijn laptop.  Weer dwaal ik af op mijn werk. Dit voelt niet goed."

 "Rennen, hollen en vliegen ... Het is al 12 uur en ik heb mijn eerste kop koffie nog niet op. Mijn mailbox ontploft. Ik ben gestresst! Ik voel dat het tijd is voor wat anders"

"Uren had ik gestoken in de voorbereiding op dit gesprek met mijn leidinggevende. Maar ik ben teleurgesteld, ik zit vast in mijn ontwikkeling."

"Sollicitatie 385 ... en weer afgewezen!"

"Er zijn zoveel opleidingen. En ik heb al wel een en ander gedaan.

Welke opleiding of cursus helpt mij bij mijn volgende stap?"

Testemonial

Wilma van Maanen.jpg

Wilma van Maanen

Loopbaancoachtraject februari - mei 2022

Welk werk ligt nou het dichtst bij mijn hart? In welk beroep kan ik van betekenis zijn voor anderen en zelf tot bloei komen? Dit soort vragen waren voor mij de aanleiding om een traject met een loopbaancoach te starten. Dus ging ik op zoek naar een christelijke coach. Al snel kwam ik op de website van Corinne terecht. Wat ik daar las, sprak me direct aan. Een praktische aanpak met allerlei testen en spellen én een logische opbouw van het traject: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik. De eerste online afspraak (intake) was al snel een feit. De klik en het vertrouwen waren er en daarom ben ik enthousiast van start gegaan.

 

Dat enthousiasme is het hele traject gebleven. Door de gesprekken met Corinne en de opdrachten die ik deed, kreeg ik steeds meer zicht op waar ik qua werk heen wil. Die ontdekkingstocht is intensief, maar absoluut de moeite waard! En de manier waarop Corinne je begeleidt, is echt van toegevoegde waarde. Ze is betrokken, eerlijk, heeft kennis van zaken, denkt breed mee en laat je dingen zelf ontdekken.

 

Een aanrader!

Veertjes.jpg

Een loopbaancoachtraject is wat voor jou als ...​​​

Je klaar bent om het avontuur aan te gaan en wilt ontdekken hoe je een carriere opbouwt die echt gaat matchen met wie jij bent! Als mens, met al je talenten en alles wat jij in huis hebt!

Het resultaat van een loopbaancoachtraject is

 • je weet beter wie je bent als mens, je kent je waarden en drijfveren

 • je weet welke (kern)talenten jij hebt

 • je hebt een duidelijk doel voor je cariére en waar je naar toe wilt ontwikkelen

 • je weet wat voor jou een goede werk / prive balans is

 • je hebt heel praktisch hulp gekregen bij het schrijven van goede sollicitatiebrieven en hebt een overtuigend C.V.

 • je maakt een weloverwogen keuze voor starten van een studie 

 • je vindt een nieuwe baan

Ik zet jou niet met je talenten op de drempel, ik begeleid je net zo lang tot je de baan hebt gevonden die past bij jou. We houden als je dat wil na de live afspraken contact via app of mail. Tot je doel is bereikt!

Moments By Hester - Personal branding shoot Bubbly Work-65.jpg

Ontdekkingstocht:
Wat doet een loopbaancoach?

Ik zie een loopbaancoachingstraject als jouw ontdekkingstocht. Als loopbaancoach loop ik een eind met je mee. Dat doe ik door vragen stellen, een spel of test met je te doen, goed te luisteren, te sparren en structuur aan te brengen in je tocht. Ik plaats hier en daar een richtingwijzer door de inbreng van mijn HR expertise en kennis van de arbeidsmarkt. En geef je veel praktische tips along the way. Ik stel je op je gemak en creeër veiligheid en ruimte voor kwetsbaarheid. Enthousiasme, hoop, traan en twijfels, het hoort erbij. En wat ik je sowieso kan garanderen is een creatief proces! Ik ben een echte ideeëngenerator. Die kracht zet ik in.

Stappen in een loopbaancoachtraject / tijdens loopbaanbegeleiding

In een traject zitten de stappen: ​wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik.​ Ook doen we verschillende loopbaantesten of spellen. Om zo jezelf en je talenten beter te leren kennen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • loopbaanankertest

 • het feestje

 • (Kern)talentenspel

 • grote sollicitatiespel

 • beroepenkaarten

 • baansuggestie spel (over ontdekken van beroepen)

 • beroepenschatkist

 • talenten & taken match (voor jobcraften, je huidige werk aanpassen)

Op het eind van een loopbaancoach traject heb jij duidelijk zicht op stappen die je kan nemen. En voel je weer zelfverzekerd. Klaar om vol zelfvertrouwen de arbeidsmarkt te laten zien wat jij waard bent!​

Bij alles wat we doen staat jouw ontwikkeling en werkplezier voorop!

Wat kost loopbaancoaching / loopbaanbegeleiding?

Goed te weten is dat loopbaancoaching vaak vergoed kan worden door je werkgever. Je kan loopbaancoachsessies los boeken of per pakket. Een sessie duurt 1,5 uur. Voor meer informatie over de tarieven, de waarde die je krijgt voor je geld en pakketvoordelen bekijk de tarieven:

​​​​​

Waar spreken we af?

De coaching is op locatie. Ik werk vanuit Bennekom, dat ligt vlakbij Ede, Wageningen en Veenendaal. Maar ik kan ook bij jou thuis langskomen. ​Of afspreken in een horeca-gelegenheid. 

Ik wil een keer praten!

Heb je interesse in wat ik voor je kan betekenen? Wil je graag eerst je verhaal eens aan mij kwijt? Of een concreet voorstel in je mailbox van hoe een traject er uit kan zien en wat dat zou kosten?

 

In een eerste (gratis) afspraak luister ik goed naar waar jij tegen aan loopt. De eerste afspraak is online, via videobellen. Ons gesprek vat ik samen en daarna doe ik een voorstel voor een aantal afspraken en noteer ik een eerste doel en paar loopbaanopdrachten.

Vul hieronder het formulier in:

Moments By Hester - Personal branding shoot Bubbly Work-9.jpg
JA ik wil een (gratis) afspraak maken!

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.