Loopbaancoaching

Sollicitatiebegeleiding: Jij hebt moeite met vinden van leuk werk? Weet je niet wat je sterke punten zijn of waar te zoeken? Samen gaan wij op ontdekkingstocht! 

Roeping: Jij hebt een ervaring met God gehad? Een roeping? Jij wilt (nieuw) werk dat van betekenis is? Ik ondersteun je bij een grote verandering in je loopbaan.

Netwerken: Jij wilt werken aan je netwerk? Ik help jou hoe jij nu een netwerk opbouwt zodat jij morgen een nieuwe baan krijgt. 

Taken: Jij wilt bij jouw huidige werk blijven? Maar je hebt er geen plezier meer in? Ik help je inzicht te krijgen door te sleutelen aan taken.

Ontwikkelen: Jij wilt graag nieuwe competenties leren of een opleiding(en) volgen? Samen kijken we welke opleiding een aanvulling is op je C.V.

 ​

Ambities waarmaken: Succesvolle en leuke carrières komen niet uit de lucht vallen. Wil je een keer sparren over je ambities? Ik denk graag met je mee.

Werkdruk of verveling: Jij hebt last van drukte of burn-out klachten? Of juist verveling en weinig energie (een bore-out)? Samen kijken we hoe jij rust kan inbouwen en help ik je met wat je wel en niet kan vragen van je werkgever.

Werkgeluk? Vrolijk naar je werk?

Dat begint met vandaag stappen zetten!

Maak direct een afspraak!

Loopbaantraject? 

 

Een loopbaancoaching traject is een serie afspraken. En kan al vanaf 3 afspraken! Waarom een traject? Omdat we dan net iets meer tijd hebben voor je vragen. En ik je stap-voor-stap op weg kan helpen naar verandering. Wanneer je nu in een vervelende baan zit duurt het traject vaak wat langer. 

Goed om te weten is dat loopbaancoaching vaak ook in aanmerking komen voor financiering van je werkgever. Over je budget valt te praten. Twijfel je nog? Eerst even appen kan hoor! 

Voor mij is iedereen die het aandurft een afspraak te maken een cadeautje. Hulp vragen is zo moedig! Ik vind het bijzonder dat je mij in vertrouwen durft te nemen. Ik hoop je snel te ontmoeten!

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden

Bennekom

KVK 73173053

© 2020 by Bubblywork