top of page

Loopbaancoaching

Vind werk dat past bij jou!

MandyEisingFotografie-25.JPG
Herken jij je hierin?

 "Nog nooit voelde een werkdag zo lang ... Verveeld staar ik na de lunch naar mijn laptop.  Weer dwaal ik af op mijn werk. Dit voelt niet goed. Ik doe werk waar ik geen motivatie voor heb"

 "Rennen, hollen en vliegen ... Het is al 12 uur en ik heb mijn eerste kop koffie nog niet op. Mijn mailbox ontploft. Ik ben gestresst! Kan dit niet anders? Moet ik nieuw werk zoeken?"

"Uren had ik gestoken in de voorbereiding op dit gesprek met mijn leidinggevende om die nieuwe functie krijgen in het bedrijf. Maar ik ben teleurgesteld, ik krijg de baan niet. Ik zit vast in mijn ontwikkeling. Wat kan ik nog doen?"

"Sollicitatie 385 ... en weer afgewezen! Ik weet niet meer waar het aan ligt en heb de moed en energie niet meer om opnieuw te solliciteren."

"Er zijn zoveel opleidingen. En ik heb al wel een en ander gedaan.

Welke opleiding of cursus helpt mij bij mijn volgende stap?"

Lees de ervaringen van anderen met loopbaancoaching bij Bubblywork

Arjen Hoogendoorn

Loopbaancoachtraject 

"De loopbaancoaching van Corinne is lekker praktisch. Zelf vond ik het ideaal om via haar er achter te komen wat bij mij zou passen en wat niet. Hierdoor filter je veel dingen uit en kom je op leuke resultaten. Door haar manier van vragen ga je zelf nadenken over dingen waar je normaal helemaal niet bij stilstaat en dat maakte het loopbaan traject nuttig."

Een loopbaancoachtraject is wat voor jou als ...​​​

Je met professionele begeleiding wilt werken aan de toekomst van jouw carriere en werkgeluk!

Je weer met plezier naar je werk wilt en er klaar bent voor bent om het avontuur aan te gaan. 

 

Om je een idee te geven wat loopbaancoaching je kan opleveren hierbij een rij voorbeelden:

  • je weet beter wie je bent als mens, je kent je waarden en drijfveren

  • je weet welke (kern)talenten jij hebt

  • je hebt een duidelijk doel voor je cariére en waar je naar toe wilt ontwikkelen

  • je weet wat voor jou een goede werk / prive balans is

  • je hebt heel praktisch hulp gekregen bij het schrijven van goede sollicitatiebrieven en hebt een overtuigend C.V.

  • je maakt een weloverwogen keuze voor starten van een studie 

  • je vindt een nieuwe baan

Toch blijft elk loopbaancoachtraject uniek. Omdat elk mens uniek is. Als loopbaancoach sluit ik daarom ook aan bij jouw vragen en zoektocht.

MandyEisingFotografie-13.JPG

Ontdekkingstocht:
Wat doet een loopbaancoach?

Ik zie een loopbaancoachingstraject als jouw ontdekkingstocht. Als loopbaancoach loop ik een eind met je mee. Dat doe ik door vragen stellen, een spel of test met je te doen, goed te luisteren, te sparren en structuur aan te brengen in je tocht. Ik plaats hier en daar een richtingwijzer door de inbreng van mijn HR expertise en kennis van de arbeidsmarkt. En geef je veel praktische tips along the way. Ik stel je op je gemak en creëer veiligheid om te delen hoe jij je werk ervaart.

 

Ben je specifiek op zoek naar een christelijke loopbaancoach?  Klik dan op de pijl hiernaast. Ik coach iedereen, maar soms kan het fijn zijn een achtergrond te delen. 

Christelijke loopbaancoaching

Stappen in een loopbaancoachtraject 
 

In een traject zitten de stappen: ​wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik.​ Ook doen we verschillende loopbaantesten en spellen. Denk bijvoorbeeld aan een beroepenspel of talententest. Na elke afspraak krijg je opdrachten mee om aan te werken. Zo ga je doelmatig en met een plan werken aan de toekomst van jouw carriere. 

De spellen helpen je om weg te gaan achter je beeldscherm en google met zijn 200.000 banenopties. Door de loopbaancoaching en spellen leer je jezelf en je talenten kennen. 

Op het eind van een loopbaancoachtraject voel jij je weer zelfverzekerd. Klaar om vol zelfvertrouwen de arbeidsmarkt te laten zien wat jij waard bent!​ Bij alles wat we doen staat jouw ontwikkeling en werkplezier voorop!

Moments By Hester - Personal branding shoot Bubbly Work-42.jpg

Gratis bij start loopbaancoachtraject
krijg je mijn boek!

Wat kost een loopbaancoachtraject?

Een losse loopbaancoachsessie kost € 90, exclusief reiskosten. Een loopbaancoachtraject bestaat uit 5 tot 6 afspraken van 90 minuten. En kost€ 720 (geen BTW). De meeste mensen halen daar dan ook de beste resultaten mee.

 

Meer informatie over de kosten lees je hier: tarieven 2023.

 

De eerste afspraak is altijd vrijblijvend en gratis, ik luister naar jouw verhaal, wat je vraag is en we bespreken wat en of loopbaancoaching wat kan betekenen voor jou.

Goed te weten is dat loopbaancoaching vaak vergoed kan worden door je werkgever. Bijvoorbeeld met een loopbaan of ontwikkelbudget. Er zijn daarnaast ook verschillende subsidiepotten waar je gebruik van kan maken.

  ​​​​​

Waar spreken we af?

De coaching is op locatie, bij mijn kantoor aan huis. Ik werk vanuit Hengelo (OV).  

Gratis 1e kennismaking

Heb je interesse in wat ik en loopbaancoaching voor je kan betekenen? Of wil je eerst kijken of het klikt? Vul hieronder het formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

MandyEisingFotografie-33.JPG
Ik wil een afspraak maken!

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Afspraak
bottom of page