Jij zoekt een professionele loopbaancoach? Bubblywork is aangesloten bij NOBCO voor beroepscoaches


Per april 2022 ben ik als loopbaancoach aangesloten bij het NOBCO, de beroepsvereniging voor professionele coaches in Nederland. Ik heb mij hierbij aangesloten omdat ik het belangrijk vind mijn klanten kwaliteit te garanderen én aan te tonen dat ik ook ik als loopbaancoach continue werk maak van mijn ontwikkeling. Goed voorbeeld doet goed volgen ;-)


Bovendien weet ik als HR adviseur dat het voor werkgevers belangrijk is dat medewerkers niet met de eerste beste coach in zee gaan, je zoekt toch iemand die concreet resultaten haalt. En jou of je medewerker echt verder helpt!


Als loopbaancoach onderscheid ik mij door een praktische aanpak, we maken een loopbaanverandering concreet en maken samen stappen. Ik zet een klant niet op de drempel met een leuke test uitslag maar begeleid net zolang tot het loopbaandoel is bereikt. We gaan voor échte ontwikkeling!


Meer weten over NOBCO: kijk op www.nobco.nl


"Je zoekt een professionele coach. Een goede coach die resultaten boekt met jou of met jouw medewerker(s). Die kwaliteit levert en duurzame gedragsverandering realiseert. Die transparant is en met wie het plezierig samenwerken is"

5 weergaven0 opmerkingen