Stop met het zoeken naar je roeping!

Bijgewerkt op: 20 feb 2021

Deze blog werd eerder gepubliceerd op wijzijnlume.nl.

Net afgestudeerd aan de Christelijk Hogeschool Ede wist ik het zeker; ik wilde mijn talenten inzetten in Gods Koninkrijk. Ik ging er vol voor, maar binnen een jaar was ik op, uitgeput; doodmoe van mijn roeping. Die ervaring veranderde mijn kijk op God dienen met je werk. Ik nam een rigoureus besluit en wil nu vrouwen bemoedigen: “Jezelf afvragen ‘is dit mijn roeping?’ Stop ermee!”
Ik weet het nog goed. Ik was net afgestudeerd aan de Christelijke Hogeschool Ede en wilde maar één ding: mijn talenten inzetten om God s koninkrijk groot te maken! Via mijn broer kreeg ik een baan in HR die perfect aansloot. Maar dan moest ik wel bereid zijn op giften te werken. Was dit mijn roeping? De vraag knaagde aan mij…


Spannend

Ik startte met de baan. Vrienden en familieleden zocht ik op met de vraag mijn werk financieel te supporten. Wat was dat spannend! Op mijn kamer in mijn n