Wanneer elke maandag een blue monday is ...

Heb jij vandaag ook geen motivatie? Voel je geen energie om aan het werk te gaan? Vandaag is het blue monday. De meest deprimerende dag van het jaar. Goede voornemens zijn alweer gefaald en het is koud en grijs. Het vooruitzicht dat je werk komende tijd niet verandert en je tot de zomer nog in een sleur zit maakt je down.


Een keer per jaar een blue monday hebben is helemaal niet zo erg. Maar als elke maandag een blue monday wordt dan is het tijd om hulp te zoeken.


Blue mondays zijn zwaar …

Regelmatig een blue monday hebben is zwaar. Toch komt het in de loopbaancoachgesprekken die ik voer vaak terug. Dat je al maanden week in, week uit een blue monday hebt. En erg veel moeite met het beginnen van je werkdag. Om minder blue monday s te hebben is het belangrijk werk te vinden dat past bij jou. Bij wie je bent, wat je goed kunt en wat je wil. Een baan die past bij je talenten, bij de levens- en loopbaanfase waar je in zit en waar je energie van krijgt. Het oplossen van het blue monday probleem is complex. En vraagt voor elk persoon een diepere analyse. Waarin we samen op zoek gaan naar oorzaken. Een loopbaancoachtraject is daarom maatwerk. Pas na een eerste kennismaking kan ik aangeven hoe ik jou het best kan helpen.


Blue monday signalen

Twijfel jij of je (te) vaak last hebt van blue mondays?

Kijk eens naar onderstaande uitspraken. Herken je dit?


“Ik heb geen energie”

“Nadenken over de toekomst van mijn werk maakt me down / depressief”

“Ik praat niet graag over mijn werk met vrienden of op feestjes”

“Ik weet niet wat ik nog kan leren in mijn werk”

“Ik heb geen idee wat voor opleiding ik wil volgen”


Maak een afspraak

Neem dan vandaag nog contact met mij zodat ik een eerste afspraak met je kan maken. En we samen kijken welke stappen we kunnen zetten om jouw loopbaan nieuw leven in te blazen. Zodat het van het voorjaar nooit meer een blue monday is.


In januari heb ik een mooie deal, bij de start van een loopbaancoachtraject krijg je mijn boek Kom tot bloei er gratis bij!


11 weergaven0 opmerkingen